Használt autó kereskedés

Használt autó vásárlás előtt áll? Lecserélné jelenlegi autóját? Nálunk mindez lehetséges! Használt autók és motorok azonnali készpénzes felvásárlása, beszámítása, cseréje, finanszírozott és hiteles autók minden variációban.

Mi nem szimplán garanciát adunk, mi az autózás biztonságát adjuk Önnek!

Használt autó felvásárlás és beszámítás

Lecserélné jelenlegi autóját? Vagy egyszerűen csak eladná? Keressen minket, a CarTrend használt autó kereskedés segít Önnek!

Amennyiben bármelyik kínálatunkban szereplő autó vagy motor megtetszik Önnek, és van olyan járműve, amelynek az árát be szeretné számíttatni, ránk számíthat! Ha gépjárművét nem cserélni, hanem eladni szeretné, akkor se habozzon!

Információk, amikre szükségünk lesz az egyeztetés során:

melyik autó vagy motor keltette fel az érdeklődését

gépjárművét beszámíttatni vagy eladni szeretné-e

a beszámítandó gépjármű hitellel terhelt-e (teherautó hitel, lízing)

a beszámítandó gépjármű műszaki adatai (állapota, hengerűrtartalom, teljesítmény, futott km, motor típusa, stb.).

Használt autó kereskedés CarTrend

Használt autó házhozszállítás

Beleszeretett egy gépjárműbe autó parkunkból, de nem tud érte személyesen eljönni? Nálunk ez sem okozhat problémát! A kiszemelt gépjárművet nálunk akár távolról is lefoglalhatja és mi az egész ország területén házhoz visszük!

A vírus miatt nem ajánlott kimozdulni, de ha tőlünk vásárol autót, azt fertőtlenítve szállítjuk Önnek házhoz, lecsökkentve a kockázatot, ami a kereskedéshez az utazással jár.

Személyes jelenlétének hiánya ne ijessze meg, ránk számíthat. Mi nagyfelbontású képeket biztosítunk Önnek, velünk videó segítségével körbejárhatja az autót, hogy a legkisebb esztétikai probléma se kerülje el figyelmét, vaalmint állapotlapot biztosítunk gépjárműveinkről.

Velünk megkapja azt a luxust, hogy új használt autóját házhozszállítással vásárolhatja meg, így elkerülve a kereskedéshez utazással járó kellemetlenségeket.

Használt autó kereskedés CarTrend

Munkatársaink várják megkeresését az ország minden területéről! Akár házhoz is szállítjuk autóját!

Szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényét kielégíteni, legyen szó autó vásárlásról, beszámításról, vagy akár autó házhozszállításról, ránk számíthat. Ha autójának szervizre van szüksége, a kapcsolatos munkákat bízza ránk, örök minőség garanciánk keretein belül nincs munkadíj, garancia szerződés alapján javítunk. Valamint nálunk Ön hitel- és lízingkonstrukciók széles palettájáról válogathat az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően.

Örök Minőség Garancia

Megőrizzük autója állapotát ingyenes szolgáltatási díjjal egy életen át. Vásárolja autóját nálunk, mi örök minőség garanciát biztosítunk!

Részletek

Nyomonkövethető szerviz

Szervizprogramunkkal az Ön pénztárcájának is szeretnénk kedvezni, ezért a nálunk vásárolt gépjárműveket beszerzési anyagáron szervizeljük.

Részletek

Kedvező finanszírozás

Lízing- és hitelügyintézés minden típusra, fix Forint és Casco-mentes konstrukció, akár 0% önerőtől, kezes nélkül.

Részletek

Autók összehasonlítása