Kedvező finanszírozás

Szerződött partnereink fix Forint és Casco-mentes konstrukciót is ajánlanak Ügyfeleinknek, így Önt nem érthetik meglepetések a havi törlesztőrészlet fizetésével kapcsolatban.

Ha nem elégedett jelenlegi hitelével, keresse bátran munkatársainkat, akik tájékoztatják a lehetséges megoldásokról.

Nálunk Ön hitel- és lízingkonstrukciók széles palettájáról válogathat az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően. Hiteleink akár önerő és casco nélkül elérhetők a választott autóra vagy motorra.

Kérje szakembereink tanácsát a választásban, legyen a szempont akár alacsony önerő, alacsony havi törlesztőrészlet, tőketörlesztés, későbbi egyösszegű befizetés, casco nélküli vagy mindez egyszerre.

A hitelek és lízingek kihelyezésének és folyósításának végleges összege a hitelképességi vizsgálattól és a vételártól és egyéb banki szempontoktól is függnek, a CarTrend-nek előszűrésen való megfelelés nem garantálja a hitel elfogadását.

És hogy mi szükséges a hitel felvételéhez?

Magánszemély vevő/hitelfelvevő részéről:

Személyi igazolvány
Lakcímkártya
Jogosítvány
Adókártya

Banki formátumú munkáltatói igazolás vagy teljes három havi bankszámlakivonat az utalt jövedelemmel

Nyugdíjasok esetében nyugdíj igazolvány másolat és év eleji nyugdíj összesítő

Kismama, őstermelő, stb. esetében a szociális ellátást igazoló igazolás/igazolvány

Aki egyéni vállalkozóként dolgozik, de nem a vállalkozására szeretné az autót vásárolni, valamint a hitelt felvenni, akkor abban az esetben a vállalkozásra vonatkozó jövedelemigazolás

Használt autó hitel CarTrend

Egyéni vállalkozó vevő/hitelfelvevő részéről:

Személyi igazolvány
Lakcímkártya
Jogosítvány
Vállalkozói igazolvány
NAV jövedelemigazolás
NAV folyószámla igazolás
NAV 0-ás igazolás

Használt autó hitel CarTrend

Cég, alapítvány, egyéb szervezet vevő/hitelfelvevő részéről

Társasági szerződés
Cégkivonat vagy végzés,
Mérleg (új cégnél nem kell)
Aláírási címpéldány

Ha nem az aláírásra jogosult ügyvezető vásárol, akkor meghatalmazás és a meghatalmazott személy személyi igazolványa, lakcímkártyája

Aláíró személy személyi igazolványa, lakcímkártyája
NAV folyószámla igazolás

Használt autó hitel CarTrend

Munkatársaink várják megkeresését az ország minden területéről! Akár házhoz is szállítjuk autóját!

Szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényét kielégíteni, legyen szó autó vásárlásról, beszámításról, vagy akár autó házhozszállításról, ránk számíthat. Ha autójának szervizre van szüksége, a kapcsolatos munkákat bízza ránk, örök minőség garanciánk keretein belül nincs munkadíj, garancia szerződés alapján javítunk. Valamint nálunk Ön hitel- és lízingkonstrukciók széles palettájáról válogathat az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően.

Használt autó kereskedés

Használt járművek azonnali készpénzes felvásárlása, beszámítás, cseréje, finanszírozott és hiteles autók minden variációban.

Részletek

Örök Minőség Garancia

Megőrizzük autója állapotát ingyenes szolgáltatási díjjal egy életen át. Vásárolja autóját nálunk, mi örök minőség garanciát biztosítunk!

Részletek

Nyomonkövethető szerviz

Szervizprogramunkkal az Ön pénztárcájának is szeretnénk kedvezni, ezért a nálunk vásárolt gépjárműveket beszerzési anyagáron szervizeljük.

Részletek

Autók összehasonlítása