Örök minőség garancia

Mi nem szimplán garanciát adunk, mi az autózás biztonságát adjuk Önnek!

Örök minőség garanciánkkal Ön olyan biztonságban tudhatja magát, mint senki más az autó tulajdonosok közül. Autójára élettartam garanciát vállalunk. Amennyiben autója bárhol, bármikor meghibásodik, mi jövünk érte, csere autót biztosítunk és gyári beszerzési áron cseréljük ki a meghibásodott alkatrészt munkadíj nélkül. A garanciális meghibásodásokat garanciális szerződés szerint ingyen javítjuk, ameddig Ön erre igényt tart, nincs korlátozás a szerződés hosszát illetően. Ugye mennyire jól hangzik? Ön is szeretné ennyire biztonságban érezni magát?

Ezekhez mindösszesen annyit kell tennie, hogy...

Három havonta elhozza autóját hozzánk

Mi díjmentesen átvizsgáljuk, meghívjuk egy kávéra és egy kellemes beszélgetés közben tájékoztatjuk az autója állapotáról, megbeszéljük a szükséges karbantartásokat, teendőket (például, hogy érdemes-e most eladni autóját vagy várni vele), minden lehetőségeket.

Használt autó garancia CarTrend

A gyár által előírt kötelező karbantartásokat (pl.: olajcsere) nálunk végezze

Szervizprogramunkkal a legkedvezőbb árakat biztosítjuk Önnek a nálunk vásárolt gépjárműveket beszerzési anyagáron szervizeljük. A fenti szolgáltatások hihetetlennek hangzanak, különösen annak fényében, hogy örök minőség garanciánk minden nálunk vásárolt autóhoz ingyenesen jár. Eddig 2000-nél is több ügyfelünk veszi igénybe a legnagyobb megelégedettséggel.

Használt autó garancia CarTrend

Munkatársaink várják megkeresését az ország minden területéről! Akár házhoz is szállítjuk autóját!

Szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényét kielégíteni, legyen szó autó vásárlásról, beszámításról, vagy akár autó házhozszállításról, ránk számíthat. Ha autójának szervizre van szüksége, a kapcsolatos munkákat bízza ránk, örök minőség garanciánk keretein belül nincs munkadíj, garancia szerződés alapján javítunk. Valamint nálunk Ön hitel- és lízingkonstrukciók széles palettájáról válogathat az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően.

Használt autó kereskedés

Használt járművek azonnali készpénzes felvásárlása, beszámítás, cseréje, finanszírozott és hiteles autók minden variációban.

Részletek

Nyomonkövethető szerviz

Szervizprogramunkkal az Ön pénztárcájának is szeretnénk kedvezni, ezért a nálunk vásárolt gépjárműveket beszerzési anyagáron szervizeljük.

Részletek

Kedvező finanszírozás

Lízing- és hitelügyintézés minden típusra, fix Forint és Casco-mentes konstrukció, akár 0% önerőtől, kezes nélkül.

Részletek

Autók összehasonlítása