Autószerviz

Örök minőség garanciánk keretein belül nincs munkadíj, garancia szerződés alapján javítunk.

Szervizprogramunkkal az Ön pénztárcájának is szeretnénk kedvezni, ezért a nálunk vásárolt gépjárműveket beszerzési anyagáron szervizeljük, így később a meglevő garanciáját is meghosszabbíttathatja.

Különféle csomagok közül választhat, attól függően, hogy autója, illetve motorja karbantartásánál is ott szeretne-e lenni, avagy a szervizzel kapcsolatos munkát rábízza szakértőinkre, és kényelmesen, akár otthonából intézi az ezzel kapcsolatos teendőket. Az már csak hab a tortán, hogy az összes biztosítóval szerződéses jogviszonyban állunk

Kérjen szerviz időpontot a CarTrend alkalmazáson keresztül!

Applikációnkkal várakozás és telefonálgatás nélkül, pillanatok alatt, bárhol és bármikor időpontot kérhet. Alkalmazásunkban ezen kívül rugalmas, személyre szabott szerviz javaslatokat is talál.

A motorolaj elsődleges szerepe az egymással fémesen súrlódó motoralkatrészek elválasztása, és ezáltal a súrlódási veszteség és a kopás csökkentése. Nagyon lényeges szerepe van a motorban keletkező hő elvezetésében is, valamint az alkatrészek tisztán tartásában. A motorolaj szerves vegyületekből áll, amely – akárcsak az élő anyag – az idő és a terhelés hatására megváltozik.

Az olaj „öregedése” nem más, mint a használat közben bekövetkező fizikai és kémiai állapotváltozások folyamata, amely hosszabb-rövidebb idő alatt – az igénybevétellel és az eltelt idővel arányosan – a kenőolaj leépüléséhez vezet. A gyakorlatban az olajcsere periódus nemcsak a motorolaj minőségétől, hanem a kenési rendszer sajátosságaitól és a jármű üzemeltetési körülményeitől is függ.

A futómű a gépjárművek biztonsága szempontjából igen lényeges szerkezeti elemekből áll, ezért kialakításuknál a közlekedésbiztonság meghatározó szerepet tölt be. A gépkocsik biztonságát és menetkényelmét a futómű állapota jelentősen befolyásolja. A gépjármű rendeltetésszerű használata közben a futóműnek biztosítania kell a gépjármű és az úttest között a folyamatos kapcsolatot.

A futóművek szerkezeti elemei közé soroljuk a gépjárművek haladásával, különböző irányba való mozgatásával kapcsolatos elemeit, a rugózását, lengéscsillapítását és stabilitását biztosító szerkezeti elemeket, valamint a kerékmeghajtások szerkezetét is.

Rossz, lyukas kipufogóval szabálytalan a közlekedés, sőt rongálja az autó többi alkatrészét is, így a későbbiekre tekintettel megnövekedhetnek a javítási költségek. A hangos kipufogó már az utolsó figyelmeztető jelzések közé tartozik, de korábban is érzékelhetjük a problémát, például a fogyasztás növekedésével vagy a teljesítmény csökkenésével.

Érdemes minél előbb elvégezni a kipufogó javítását, cseréjét mielőtt még több kárt okoz a kocsiban (pl.: megolvadhat az üzemanyagtartály, rongálja az üzem-anyagvezetéket, deformálja a lökhárítót stb.).

Ha az autó műszerfalán olyan jel világít, ami nem megszokott, érdemes szakemberhez fordulni és kideríteni mi állhat a háttérben.

Megfelelő diagnosztikai eszközökkel elkerülhetjük a bajt és javítás esetén helyben el tudjuk végezni a munkálatokat.

Gumikkal kapcsolatos feladatok elvégzése: javítás (defektjavítás, felnijavítás), csere, használt gumik értékesítése. Nem beszélve az évszakok miatti gumicserékre is (pl.: a téli gumikat 5 fok alatt érdemes feltenni). Fontos, hogy az ajánlott nyomás 2,2 bar, ettől kevesebb nyomás alatt rongálódik a kocsi, sőt a fogyasztása is megnő.

Aggodalomra semmi ok, mi ezt is figyeljük Önnek.

A kormánymű felújítás a hagyományos és szervó kormányművek javítását jelenti. A kormánymű javítás után a futómű szerkezete megváltozik.

A változás olykor szinte észrevehetetlen, de hosszabb távon mindenképpen szükséges a futómű beállítása.

Szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényét kielégíteni, legyen szó autó vásárlásról, beszámításról, vagy akár autó házhozszállításról, ránk számíthat. Ha autójának szervizre van szüksége, a kapcsolatos munkákat bízza ránk, örök minőség garanciánk keretein belül nincs munkadíj, garancia szerződés alapján javítunk.

Valamint nálunk Ön hitel- és lízingkonstrukciók széles palettájáról válogathat az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően.

Cartrend mobil applikáció

Kérjen ajánlatot autójára a CarTrend alkalmazáson keresztül!

Várakozás és telefonálgatás nélkül, gyorsan és egyszerűen kérhet ajánlatot autójára.

Ismerje további szolgáltatásainkat!

Autók összehasonlítása