Örök minőség garancia

Örök minőség garanciánkkal olyan biztonságban tudhatja magát, mint senki más az autó tulajdonosok közül.

Amennyiben bárhol, bármikor meghibásodik, azonnal jövünk érte, csereautót biztosítunk és gyári beszerzési áron cseréljük ki a meghibásodott alkatrészt, munkadíj nélkül.

A garanciális meghibásodásokat garanciális szerződés szerint ingyen javítjuk, ameddig Ön erre igényt tart, nincs korlátozás a szerződés hosszát illetően.

Ugye mennyire jól hangzik?

Ön is szeretné ennyire biztonságban érezni magát?

Ezekhez mindösszesen annyit kell tennie, hogy...

Díjmentesen átvizsgáljuk járművét, meghívjuk egy kávéra és egy kellemes beszélgetés közben tájékoztatjuk autója állapotáról, megbeszéljük a szükséges karbantartásokat, teendőket (például, hogy érdemes-e most eladni autóját vagy várni vele), minden lehetőségeket.

Szervizprogramunkkal a legkedvezőbb árakat biztosítjuk Önnek a nálunk vásárolt gépjárműveket beszerzési anyagáron szervizeljük. Örök minőség garanciánk minden nálunk vásárolt autóhoz ingyenesen jár. Eddig 10 000-nél is több ügyfelünk veszi igénybe, a legnagyobb megelégedettséggel.

Cartrend mobil applikáció

Kérjen szerviz időpontot a CarTrend alkalmazáson keresztül!

Applikációnkkal várakozás és telefonálgatás nélkül, pillanatok alatt, bárhol és bármikor időpontot kérhet. Alkalmazásunkban ezen kívül rugalmas, személyre szabott szerviz javaslatokat is talál.

Ismerje további szolgáltatásainkat!

Autók összehasonlítása